Frittata met zoete aardappel, venkel en feta

Dat was lekker! Geïnspireerd door de coverfoto van Allerhande maakte ik deze in mijn Domo, een soort pizzapan. Maar in een gewone hapjespan gaat het ook prima.
Ingrediënten voor 2 personen
2 zoete aardappelen in blokjes
1 venkelknol in stukjes
1 gesnipperde ui
1 bosje peterselie (fijngehakt)
2 tenen geperste knoflook
2 el olijfolie
zout en peper
4 eieren
Scheutje melk
Half blokje fetakaas
Aan de slag!
Verhit de olie in de hapjespan of Domo. Doe de groente erin en bak zo’n 15 minuten (schep tussendoor even om). Klop de eieren los met wat melk en zout/peper. Op de groenten gieten met het verbrokkelde halve blokje fetakaas. Deksel op de pan en nog ongeveer 5 min bakken tot de frittata mooi gaar is en de kaas gesmolten. Serveer met een groene salade en evt wat stokbrood.

Plaats een reactie